træfældning i københavn
Blog

Træfældning: hvad må du selv?

Kontakt en professionel

Er du usikker på at fælde dit træ, og bor du i København, kan du altid kontakte din lokale træfælder for at udføre arbejdet sikkert og professionelt. Træfældning i København kan udføres hurtigt, sikkert og nemt af en professionel, hvis du ikke selv evner det!

Hvad kræver det at fælde et træ?

Har du måske et træ i haven, der er vokset lidt for stort og generer både jeres have og naboen? Så er det måske på tide til at få fældet jeres træ. Men inden du finder saven frem fra garagen, så spørg lige dig selv én gang til: ”er jeg forberedt på at fælde dette træ?” Hvis svaret er nej, så bør du nok heller ikke gøre det. Har du nemlig ikke det rette sikkerhedsudstyr og værktøjer til at fælde træet, så er det en dårlig ide at forsøge at gøre det selv. Og har du ingen erfaring med at fælde træer overhovedet, kan mindre fejl hurtigt blive til større ulykker – det er altså ikke så ligetil at fælde træer.

Træfældning som privat

Hvis du dog gerne vil forsøge at fælde træet selv, da du har det rette sikkerhedsudstyr og de rette værktøjer, så er der flere ting at huske. Du skal altid have en dialog med naboen og kommunen, inden du begynder at hakke løs, så de er med på at træfældningen finder sted på dette og dette tidspunkt, og at det er godkendt af dem. Derudover skal du huske at bruge den rigtige teknik til at fælde træet, så det ikke ender ud i nogen ulykke. Du må stort set selv altid fælde dit eget træ, så længe du har snakket med naboen og kommunen om det – så det er bare med at finde det rigtige udstyr frem og lære teknikkerne!