Blog

Lej et trægulv til dit telt

Står du overfor en festlig begivenhed, som gerne skal fejres på en billigere, men hyggelig måde? Så er festteltet svaret. Festteltet er en god idé til et væld af forskellige festtyper uafhængigt af størrelsen på gæstelisten. Skal dine gæster imidlertid have mulighed for at tage de høje hæle på uden at sidde fast i havegræsset, kan du med fordel leje et gulv til dit festtelt. På den måde får du ikke bare et sikkert underlag, men tilføjer også en ekstra varme og et mere eksklusivt look til dit festtelt.

En lang række fordele ved festtelt med gulv til

Skal du f.eks. fejre barnedåb, navnefest, konfirmation, rund fødselsdag eller bare invitere en god portion venner på besøg og give dem en ekstraordinær festoplevelse i hyggelige rammer – så er festteltet med tilhørende trægulv en ideel løsning. Har du børn, behøver I ikke pakke en hel sæk legetøj til underholdning, når de bliver trætte af at sidde ved bordet – de kan blot gå indenfor og hygge. Derudover er hyggen ved en god havefest bare uovertruffen. Du kan stadig bestille mad udefra, men er du lidt af en gør-det-selv-feinschmecker, har du også muligheden for selv at lave de fineste retter i eget køkken. Derudover er der ingen parter, du skal koordinere med, og har du travlt i hverdagene kan du tage pynt og planlægning af festen i etaper, når du har tiden til det.

Skab hygge og varme med et gulv til dit festtelt

Havefester kan noget helt specielt, og med et gulv til festtelt hæves det i niveau. Udover at dine gæster får et stabilt underlag, vil gulvet også holde kulde fra græsplænen ude og på den måde sørge for bedre varme i de sene aftentimer eller på mere kølige forårsdage. Du kan leje både festtelte og gulve i forskellige størrelser, så det hele passer til både have og begivenhed.