flytning i københavn med hund
Blog

I tvivl om du selv skal flytte, eller bruge flyttefirma?

Når du skal flytte fra hus eller lejlighed, så skal man gerne være på forkant med flere ting. Dette sikrer du ikke står og pludselig ikke har plads, mulighed eller tid til at håndtere de større objekter. Spørgsmål opstår der også rigeligt af i forløbet. Skal I selv flytte tingene, eller have hjælp fra flyttefirma? Hvor tidligt bestiller man flyttebilen etc. Alt dette kan du læse mere om her.

Flyt selv, eller find hjælp

Vælger du selv at pakke ned, tømme hele huset og transportere det til dit nye hjem, så kan det være en god ide at danne sig et overblik over omfanget. Dette skal gøre det nemmere at vurdere, om hvorvidt ekstern professionel hjælp bør benyttes. Flyttemænd er utrolig effektive og er fleksible i forhold til jeres ønsker og behov. Uanset, om I mangler meget eller næsten ingen hjælp.

Når du vælger flyttefirma

Mangler du flyttefirma i København, Aarhus eller andre større byer, så bør du booke dine flyttebil i god tid. Desuden tjekke med firmaet, hvordan de tager betaling. Nogle kører i fastepriser, hvor andre er i halve eller hele timer. Typisk er en fastpris, det letteste at regne på, selvom timepriser i tilfælde er gode. Kontakt derfor flyttefirmaet i god tid inden, og snak pris, omfang af jeres flytning, samt fortæl dem, hvad I mangler hjælp til. En god vejledende snak med en kvalitetsbevidst flyttemand, kan gøre en verden til forskel under flytningen.

Kommentarer lukket til I tvivl om du selv skal flytte, eller bruge flyttefirma?