Blog

Husk at få fradrag på din tyverialarm

I Danmark er der mange indbrud. Så mange, at vi faktisk er det land i Europa, der oplever flest indbrud pr. indbygger. Dette er en god grund til at få installeret en tyverialarm i dit hjem. Men det er ikke gratis at få installeret en alarm, og derfor vælger nogle ikke at gøre det. Men – det er faktisk muligt at søge om fradrag omkring tyverialarm, hvilket har fået flere danskere de senere år til at gøre det. Dette bekræfter Thomas Bagger, direktør hos en af Danmarks største låsesmede Bagger Låse & Alarm A/S.

Hvordan får jeg fradrag for min tyverialarm?

For at få fradrag for installationen af din tyverialarm skal du indberette nogle forskellige informationer til SKAT. Det er blandt andet skattesatser i forhold til kommuneskatten, sundhedsbidraget og kirkeskatten. Når du kender tallene på disse, skal du indberette dit fradrag til SKAT, hvorefter du kan modtage fradrag omkring tyverialarmen, når det er godkendt.

Læs mere hos SKAT.dk her

Fradrag på tyverialarmer fra 2018

En ting, man skal være opmærksom på i forbindelse med fradrag omkring tyverialarmer, er, at det kun er alarmer fra 2018 og frem, som du kan søge om fradrag på. Det er ikke muligt, hvis den er fra et årstal, der er ældre end det. Men har du en nyere alarm, er det en god ide at modtage fradrag.